/‘VIDEO’ Ukrajinska djevojčica (7) koja je postala viralna pjevajući ‘Let It Go’ u skloništu oduševila publiku na natjecanju

‘VIDEO’ Ukrajinska djevojčica (7) koja je postala viralna pjevajući ‘Let It Go’ u skloništu oduševila publiku na natjecanju

Prije nekoliko tjedana bila je tek malena djevojčica koja je spas našla u skloništu u Kijevu, a danas je znaju milijuni ljudi. Sedmogodišnja Ukrajinka koja je snimljena kako pjeva hit pjesmu “Let It Go” iz Disneyeva animiranog filma “Frozen” u prepunom bunkeru u Kijevu, sada je oduševila publiku na natjecanju velških zborova.

Sedmogodišnja Ukrajinka oduševila je publiku na godišnjem natjecanju zborova S4C Côr Cymru. Amelia je u nedjelju gostovala u Aberystwyth Arts Centeru, gdje je je otpjevala ukrajinsku himnu i “Let It Go”. Nakon što je završila s nastupom, publika ju je nagradila gromoglasnim pljeskom, a nasmijana Amelia im je pokazala podignuti palac.

Ranije je malena djevojčica otpjevala nacionalnu himnu i na humanitarnom koncertu u Poljskoj.

Anisovych je otvorila humanitarni koncert pod nazivom ‘Zajedno s Ukrajinom”. Posjetitelji koncerta držali su visoko u zraku upaljene telefonske svjetiljke i baklje u znak solidarnosti s Amelijom koja je izazvala oduševljenje dok je izvodila himnu, prenosi Direktno.hr.

Podsjetimo, djevojčica se nalazi u Poljskoj od 9. ožujka, nakon što je pobjegla iz Ukrajine s bakom i braćom i sestrama. Njezina majka Lilia i otac Roman ostali su u Kijevu.

mšm

Foto: Screenshot