/‘VIRTULNA TRŽNICA’ Na Greenmarket.hr pronađi domaće meso, povrće i ostale zdrave proizvode

‘VIRTULNA TRŽNICA’ Na Greenmarket.hr pronađi domaće meso, povrće i ostale zdrave proizvode

Nova stvarnost uzrokovana korona virusom donijela nam je i neke dobre stvari. Nagli porast interesa za nabavu zdrave hrane domaćih proizvođača jedna je od njih. Platforma Greenmarket.hr također je dobra novost koja nam je takve proizvođače i njihove proizvode učinila tek par klikova udaljenim. Virtualna tržnica kojoj je namjera “iskopirati” pravu i osigurati najbolju ponudu kupcima te najbolje uvjete domaćim proizvođačima.

Ova internet trgovina povezuje domaće proizvođače s krajnjim kupcima koji iz sigurnosti vlastitog doma na jednostavan način dolaze do željenih proizvoda. 

Inovativna je to zelena platforma koja nudi potpunu uslugu i za proizvođače i za kupce. Hrvatskim proizvođačima pruža dodatni prodajni kanal koji je idealna prilika za osvajanje novih tržišta i kupaca te ostvarenje većeg profita, a kupcima omogućuje jednostavan pristup ponudi proizvoda domaćih proizvođača do kojih se može doći jednostavno, kroz nekoliko klikova. 

I zato pozivamo sve naše proizvođače da se priključe ovom placu budućnosti kako bi ponuda svakim danom bila sve bogatija.

Potiče hrvatske proizvođače

Virtualna tržnica funkcionira na način da proizvođač besplatno dobiva svoju mini web trgovinu, dok kupac na jednom mjestu može nabaviti raznovrsne proizvode – baš kao prilikom odlaska na omiljenu tržnicu u svom gradu. Prednost je to što ako proizvode kupi na virtualnoj tržnici neće ih do vrata svog doma morati sam nositi jer Green Market ima organiziranu i uslugu dostave. Za sada se svježi proizvodi dostavljaju samo u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, dok se zapakirani proizvodi isporučuju po cijeloj Hrvatskoj.

Misija projekta Green Market je pomoći domaćim OPG-ovima i lokalnim proizvođačima u prodaji i distribuciji proizvoda te potaknuti hrvatsku proizvodnju, a s druge strane kupcima olakšati svakodnevicu, ali i učiniti ju kvalitetnijom potičući zdrave prehrambene navike.

Svi proizvodi na Green Marketu su 100% domaći, proizvedeni od strane hrvatskih proizvođača. Više pogledajte na Green Market.  

mšm

Foto: Green Market