/‘VIŠE OD DIJAGNOZE, VIŠE OD PROTEZE’: Na 4. studentskom Skupu povodom Dana rijetkih bolesti moći ćete čuti osobne priče i iskustva oboljelih

‘VIŠE OD DIJAGNOZE, VIŠE OD PROTEZE’: Na 4. studentskom Skupu povodom Dana rijetkih bolesti moći ćete čuti osobne priče i iskustva oboljelih

Udruga osoba s amputacijom udova Grada Zagreba i Zagrebačke županije u suradnji sa Linijom za rijetke bolesti, povodom Dana rijetkih bolesti, organizira 4. studentski Skup o rijetkim bolestima. Skup će se održati u petak, 3. ožujka u HUB385, u dvoranama Central i East Academy, na adresi Petračićeva 6 u Zagrebu.

Tema su ovogodišnjeg Skupa rijetke bolesti koje su dovele do amputacije. Kroz predavanja stručnjaka i panel raspravu svi zainteresirani moći će pobliže upoznati temu protetike i teškoća koje nose rijetke bolesti. Potom će se na radionicama moći upoznati razni obliki rehabilitacije koji mogu biti od koristi u nošenju sa svakodnevnim izazovima.

Govorit će brojni stručnjaci, a fokus će biti na osobnim pričama i iskustvima osoba koje te bolesti žive i koje se svakodnevno suočavaju s teškoćama.

Prijave su obavezne radi ograničenog prostora i planiranja cateringa, a prijaviti se možeš klikom na link: https://forms.gle/ttL3H6NGsfZRjdLr6.

Sudjelovanje je besplatno te će svi sudionici po završetku Skupa dobiti e-potvrdu o sudjelovanju i mali znak pažnje sponzora.

mšm

Foto: Facebook