/Zvijezda u usponu u akciji ‘Talentom protiv nasilja’

Zvijezda u usponu u akciji ‘Talentom protiv nasilja’

Udruga Zvuk svjetlosti prošle je godine pokrenula akciju ‘Talentom protiv nasilja’, a veliku podršku imaju i od Ministarstva unutarnjih poslova koje također provodi akcije usmjerene protiv nasilja. Otkako postoji, udruga je održala puno koncerata i drugih događaja kojima se upozorava na važnost nenasilnoga društva. 

Priredba u sklopu akcije “Talentom protiv nasilja” održana je u Domu za odgoj djece i mladeži u Dugavama u Zagrebu. Na priredbi je nastupilo petnaestero djece i mladih, korisnika Doma i to pred više od 300 djece, mladih i profesionalaca koji žive ili rade u Domu. piše HRT.

Jedan od korisnika Doma Edvard Abazi, pobjednik natjecanja, a danas prava zvijezda u usponu,  povremeno nastupa s Adastrom, promičući nenasilje i toleranciju.

O akciji ‘Talentom protiv nasilja’ te o suradnji MUP-a i društva “Zvuk svjetlosti” govorili su u emisiji Dobro jutro Hrvatska Jeronim Marić, grupa Adastra i član udruge ‘Zvuk svjetlosti’, Edvard Abazi, pobjednik natjecanja ‘Talentom protiv nasilja’, korisnik Centra Dugave i Tomislav Ferić, služba prevencije pri MUP-u.

mšm/hrt

Foto: Screenshot