/Ante je Hrvate osvojio dirljivom porukom pa primio lijepu vijest, a tiče se sestre koju traži

Ante je Hrvate osvojio dirljivom porukom pa primio lijepu vijest, a tiče se sestre koju traži

Dirljivom objavom na Facebooku sestri je čestitao rođendan i izrazio želju za njihovim ponovnim susretom. Antin status ganuo je mnoge koji su njegovu objavu dijelili putem društvenih mreža, a čini se da bi potraga uskoro mogla biti završena.

“Javio mi se jedan čovjek koji zna gdje mi je sestra. Sad čekam njegov odgovor da vidim kako će se stvari dalje razvijati”, rekao je za Večernji list ushićeni Ante Dragojević nedugo nakon što je njegova objava izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama. Svi su htjeli pomoći i pronaći mu sestru koju je posljednji put vidio prije 18 godina.

“Pamtim je još kao malu bebu, zadnje čega se sjećam je njezino krštenje. Još uvijek čuvam fotografije od tog dana, to mi je najdraža uspomena na sestru”, kaže Ante koji je u domu bio do svoje šeste godine, nakon čega je udomljen.

Iz Dubrovnika se tada preselio u Grižane u Vinodolskoj općini gdje i danas živi sa svojom novom obitelji. O ponovnom susretu sa sestrom svih je ovih godina maštao, a sada kada je konačno postala punoljetna više ga, kako kaže, ništa neće spriječiti u naumu da je nađe.

“Do njezine 18. godine nismo mogli stupiti u kontakt zbog zakonskih ograničenja, ali što ću? Bio sam strpljiv i sada je došlo vrijeme da ponovno budemo zajedno “govori 19-godišnjak koji je u pozitivan ishod uvjeren.

“Pronaći ću je sigurno, neću nikada odustati od svojih planova. Kad nešto naumim, to onda tako mora i biti. Ne stajem dok je ne nađem”, dodaje Ante.

mšm/večernji list

Foto: Screenshot