/‘BYE, BYE STRES!’ Besplatne radionice za roditelje koji žele smanjiti stres i usvojiti zdravije navike

‘BYE, BYE STRES!’ Besplatne radionice za roditelje koji žele smanjiti stres i usvojiti zdravije navike

Najsretnija bebe Hrvatska poziva roditelje na besplatne radionice “Bye, bye stres!” na kojima će se upoznati s All level healing tehnikama, mindfulness metodama i elementima nenasilne komunikacije koje pomažu u smanjenju stresa i zdravijim navikama.

Pod pojmom “stres” misli se najčešće na nedovoljno sna i odmora a previše umnog i/ili tjelesnog napora. No, stres u našem duh-tijelo sustavu izazivaju i buka, nečist zrak, elektromagnetska zračenja i drugo. Roditelji pak imaju i posebne svakodnevne izazove – neprestanu brigu o dobrobiti djece, strahove, nedoumice, pomoć oko učenja, neprospavane noći kada nešto nije u redu s njima….

Uvodna radionica će se održati u petak, 3. velječe u 19 sati preko Zooma. Link za uključivanje na Zoom platformu poslat će zainteresiranima na e-mail adresu 24 sata prije same radionice.

Ovo su teme kojima će se baviti:

– Osvještavanje slike o sebi koju su nam drugi usadili

– Prepoznavanje svojih osjećaja i potreba u danoj situaciji

– Razumijevanje dječjih postupaka na razini nezadovoljenih potreba

– Meditacija i opraštanje sebi i djetetu

Prijava putem prijavnice na linku.

O edukatoricama

Iva Brcic, mag.soc., trenerica terapijskih tehnika za djecu i mlade, trenerica nenasilne komunikacije.

Iva već godinama provodi edukacije na temu odgoja, nenasilne komunikacije, prevencije međuvršnjačkog nasilja, te prevencije ovisnosti o novim tehnologijama. Surađuje s fakultetima, te vrtićima i školama.

Snježana Krčmar Učitelj i trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika

Snježana dugi niz godina podučava ALH tehnike, radi individualne tretmane za uklanjanje unutrašnjih blokada u ostvarenju željenih ciljeva i vodi radionice na temu osobnog rasta i razvoja.

mšm

Foto: Pixabay, ilustracija