/“CIMA LJUBAVI” Virtualna akcija koja će pomorce povezati s obiteljima i svojim rodnim krajem

“CIMA LJUBAVI” Virtualna akcija koja će pomorce povezati s obiteljima i svojim rodnim krajem

U trenucima kada smo zbog poštivanja epidemioloških mjera fizički udaljeniji no ikada, splitski Advent u organizaciji Turističke zajednice grada Splita sa sloganom “Ljubav nas spaja” i u suradnji s Modrim kavezom, Facebook grupom u kojoj su okupljeni brojni pomorci i zaljubljenici u more i brodove, organizirao je virtualnu akciju simboličnog naziva “Cima ljubavi”.

U sklopu ove akcije splitski pomorci pozivaju se da u svoj rodni grad šalju video materijale s porukama što bi radili da su u tom trenutku doma sa svojim obiteljima, umjesto na brodu.

“Pomorci bolje od ikoga razumiju što znači pojam fizička udaljenost i nedostajanje, a ‘Cima ljubavi’ ovdje je kako bi dokazala da upravo ljubav kao najsnažnija emocija nije uvijek u fizičkom dodiru, već smo zahvaljujući njoj u izazovnim trenucima u srcima jedni drugima bliži no ikada. Ljubav spaja ljude na različitim dijelovima svijeta, morima i oceanima, pomoću nje nadilazimo sve izazove, a iskazujemo ju upravo brigom za sebe i druge što se nadovezuje na čitavi koncept ovogodišnjeg Adventa u Splitu koji se bazira na četiri adventske svijeće – nade, mira, radosti i posljednje – svijeće ljubavi”, stoji u priopćenju Turističke zajednice Grada Splita.

Akcija se provodi na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita te na Facebook stranici Modri kavez, a svoje video materijale u trajanju od 30 sekundi do minute, pomorci mogu slati na e-mail modrikavez@gmail.com, kao i u inbox Facebook stranice Visit Split.

Prikupljeni video materijali pomoraca objavljivat će se na navedenim Facebook stranicama svaki petak  sve do početka siječnja u posebnoj sekciji “Cima ljubavi”.

bkk

Foto: TZ Grada Splita