/Drugo izdanje ‘Food Truck Festivala’; evo koje gastronomske poslastice vas čekaju, ali i glazbene

Drugo izdanje ‘Food Truck Festivala’; evo koje gastronomske poslastice vas čekaju, ali i glazbene

Drugo ljetno izdanje “Food Truck Festivala” na obalu Jaruna donio je red slasne klope, plesne mjuze, šarene cuge i sadržaja za sve uzraste. Slasni kamioni predstavljaju najbolje od “street food scene”, a hit festivala su morske delicije s Poluotoka koji nam dolazi iz srca Istre od čega izdvajamo Salvore, slasni sendvič s gamberima ili Jure Grando od istarske kobasice kuhane u malvaziji.

Ljubitelji burgera oduševit će se smah burgerima s BarbaQ kamiona, ili posebno spravljenim burgerima s Mrav kamiona. Ukoliko ste više fan etničkih kuhinja, američki specijaliteti s Loaded kamiona oduševit će sve zaljubljenike u Hot Dog ili Nachose sa trganom piletinom. Slatki festivalski hit su craft sladoledi u neobičnim okusima sa Pri Suncu kamiona.

Osim dobre klope, “Food Truck Festival” obiluje glazbenim gostovanjima pa nas u ovom tjednu očekuje red dobre svirke uživo I nastupi poznatih zagrebačkih DJ-eva u sklopu tematskih večeri:

Četvrtak 26. kolovoza Adriatic Coasting – Dj Pepi

Petak 27. kolovoza Funky Lane – Dj Ivan Škrinjarić (funk, disco edition)

Subota 28. kolovoza – The Beatles Revival Band live.

Jedan od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječki The Beatles Revival Band, u subotu 28. Kolovoza nastupit će na pozornici “Food Truck Festivala” od 20 sati. Osnovani 1994. kao izraz zaljubljenosti u glazbu legendarnih liverpoolskih čupavaca, do danas su održali na stotine koncerata uveseljavajući fanove i publiku diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije. Bend je pripremio best off The Beatles-a te vas pozivaju sve na retro čagicu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

bkk

Foto: Food Truck Festival