/Gibonni otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji i što će prvo napraviti kada popuste mjere

Gibonni otkrio kako provodi vrijeme u izolaciji i što će prvo napraviti kada popuste mjere

Splitski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni u  intervjuu za Radio Dalmaciju otkrio je da vrijeme u izolaciji provodi na relaciji Split-Vela Luka. Osvrnuo se i na situaciju u njegovoj obitelji u kojoj, kaže, nema nervoze.

”Pišem pjesme. Neke su bolje, neke gore. Sad ove što ne valjaju bacam, dobre čuvam. Posadio sam tri limuna i tome se veselim. Doduše, ovo sam sad malo i slagao jer dobro zvuči. Ustvari nisam to sam radio jer da jesam to bi sve propalo (smijeh). Imam jednog tu koji se u to razumije, ja sam više kao netko tko je dao malo ruke”, rekao je Gibonni  koji je situaciju  iskoristio i da napravi nešto od onoga što obično ostavljamo za sutra.

”Meni ti to nije mrsko. Čini mi se da je lijepo raditi fizički kad ne moraš. Sad da me netko pošalje na bauštelu, ne bih bio nešto, ali ovako kad sam odlučiš onda je to skroz jedna druga vrsta zanimacije”.

Gibo je otkrio i u koje vrijeme trenutačno najviše stvara pjesme.
 
”Navečer sviram do 2.30, tada sam najmirniji kad svi legnu u krevet. Onda se dignem u pola sedam ujutro i lunjam, gledam što ću učiniti pa se opet vratim u postelju. Nemam neki red. Živim tim neurednim životom, čini mi se da sam prije imao više reda nego sad kad bih mogao imati reda”.

Kazao je i da u obitelji Stipišić nema nervoze u vrijeme izolacije.

”Moj najmlađi sin ima 15 godina, tako da ako je ovo što on sada prolazi pubertet, onda je totalno bezbolan, onda sam dobro prošao. A ovo drugo dvoje su stariji, njima je jasno da je tako, tu nema nikakvih problema”.

U izolaciji mu najviše nedostaju njegovi, kako kaže, pravi ljudi za koje je jako vezan, a prvo što će napraviti kad popuste mjere je proba s bendom.

”Vježbamo u jednom masliniku pokraj Šibenika, tamo ima struje i jedna baka koja ne zna tko smo mi, jer ona jedino koga zna od glazbenika je Mišo Kovač . Ali dobra nam je baka, ona nam to tamo otključa i mi u tom masliniku sviramo”.

mšm/radio dalmacija

Foto: Facebook