/HRABRA MAJKA Odvukla djecu od muža zlostavljača i sama im sagradila kuću!

HRABRA MAJKA Odvukla djecu od muža zlostavljača i sama im sagradila kuću!

Cara Brookins (46) pobjegla je od muža zlostavljača, kupila jeftino zemljište i za devet mjeseci sama sagradila dom. O svom pothvatu napisala je i bestseller, a za njen život interesiraju se i holivudski producenti.

O ovoj majci i heroini koja je svoj život okrenula potpuno naopačke snima se i film. Cara je 2008. godine ostavila muža zlostavljača i zajedno sa svojih četvero djece, koji su tada imali dvije, sedam, jedanaest i petnaest godina, odselila u malu kuću u Arkansasu.

Prvotni plan joj je bio da kupi kuću, ali je ubrzo shvatila da joj to njene financijske mogućnosti neće dopustiti još dugo vremena. Jednog dana prolazila je kraj kuće koju je potpuno razorio tornado. Tada je dobila ideju da sama izgradi kuću, piše 24sata.

Kad sam krenula ulagati, nisam mogla odustati. Nisam imala dovoljno novca da ikome platim da mi pomogne, dodala je Cara. Zaposlila je tek jednog radnika koji joj je davao savjete, tvrdi Cara. Radila je i po 20 sati dnevno, dio na poslu, a dio na gradilištu.

“Bilo me strah da će moji tinejdžeri doći i reći ‘ja ovo neću raditi’, ali svi su bili za. Bili smo tim. Cijeli proces je povezao još više našu obitelj. Naučili smo da ništa nije nemoguće. Pronašli smo nadu”, zaključila je hrabra majka.

mšm/24 sata

Foto: screenshot/youtube