/‘ISPOVIJEST MAJKE’ Manekenka nakon porođaja blizanaca skoro umrla: ‘Ovo nije bilo lako, ali je bilo vrijedno toga!’

‘ISPOVIJEST MAJKE’ Manekenka nakon porođaja blizanaca skoro umrla: ‘Ovo nije bilo lako, ali je bilo vrijedno toga!’

Manekenka i majka troje djece Ashley Graham (34) otkrila je da je zamalo umrla rađajući svoje blizance. Kako piše magazin Page Six, Ashley se onesvijestila tijekom poroda kod kuće i počela jako krvariti.

Za Page Six otkrila je neke detalje porođaja. Graham je priznala da su trudovi počeli kada je otišla u kupaonicu. Otkrila je da je puno krvarila te noći, rađajući blizance u kadi za kućni porođaj u svom domu. Premda je, kako kaže, raspoloženje bilo slavljeničko nakon što su dječaci došli na svijet, stvari su ubrzo krenule nizbrdo.

Sinovi su rođeni zdravi i zdravi kod kuće točno u 3:45 ujutro. Tada je počela Ashleyina drama. Odjednom je, kaže, počela krvariti i onesvijestila se. Medicinski tim koji je pomogao pri porodu morao se usredotočiti na spašavanje njenog života, prenosi Miss7mama.

“Pogledala sam svoju primalju i rekla: ‘Ne osjećam se dobro. Mislim da moram leći.’ I pala sam u nesvijest”, rekla je Graham i dodala:

“Nisu mi htjeli reći da sam izgubila litre krvi. Nisu mi htjeli reći da me je jedna od primalja morala preokrenuti i pritisnuti prstom točno iznad moje stidne kosti u pokušaju da zaustavi krvarenje”.

Kod kuće je provela dva mjeseca, a težak porod nagovijestila je i svojom objavom na Twitteru napisavši: “Treba mi vremena da se oporavim i povežem sa svojim mužem i dječacima. Ovo nije bilo lako, ali je bilo vrijedno toga”, napisala je tada.

mšm

Foto: Instagram/Ashley Graham