/‘JEDNA JE MAJKA’ – Na Facebooku osnovana grupa podrške Severini i ostalim majkama

‘JEDNA JE MAJKA’ – Na Facebooku osnovana grupa podrške Severini i ostalim majkama

“Svi smo mi uz Severinu, jedna je majka”, naziv je Facebook grupe osnovane nakon presude kojom je donesena privremena mjera prema kojoj je odlučeno da zajednički sin Severine i njezinog bivšeg partnera Milana Popovića pripadne ocu, srbijanskom poduzetniku Milanu Popoviću.

Sutkinja Tea Golub u prošli četvrtak  donijela je privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Severina prema aktualnoj privremenoj mjeri, čije izvršenje ne odgađa žalba koju pjevačica ima pravo podnijeti, ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15.00 do 20.00 sati, a s njime se može družiti svaki drugi vikend, počevši od ove subote. Dijete može preuzeti u subotu u 10.00, te bi ga ocu trebala vratiti u nedjelju do 20.00 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika, te državnih i vjerskih blagdana, piše Direktno.hr.

Otkad je vijest objavljena, ne prestaju rasprave o  ispravnosti odluke, a podršku putem medija i društvenih mreža dobivaju oba roditelja.

Tako je nastala i Facebook grupa “Svi smo mi uz Severinu, jedna je majka”, kojoj je u dva dana pristupilo nešto više od 1700 članova.

“Ovdje možete napisati svoju tamnu priču svog života i podršku ostalim majkama i Severini”, navodi se u opisu grupe.

mšm/direktno.hr

Foto: Facebook/Severina