/Jesenska shema Laudato TV-a; nova izdanja dobro poznatih emisija i premijere

Jesenska shema Laudato TV-a; nova izdanja dobro poznatih emisija i premijere

“Jesen uz Laudato TV” i ove godine osigurat će kvalitetan program za gledatelje svih generacija. Tako će gledatelji Laudato TV-a već od 30. kolovoza uživati uz nova izdanja omiljenih emisija osvježenih scenografijom iz novog studija, kao i u novim emisijama i TV premijerama serija, priopćili su iz Agencije Bagadodo.

Informativna emisija “Izdvojeno” od 30. kolovoza u novom izdanju donosi aktualne vijesti i teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i bude nadu u čovjeku.

U kratkom serijalu “Stihom kroz dušu” koji započinje 5. rujna, glumac Robert Kurbaša objedinjuje opća mjesta duhovne lirike i provodi gledatelje kroz koloplet domaće i svjetske duhovne poezije. 

Laudato TV ove jeseni premijerno donosi nove nastavke popularnih serija.

Nove nastavke četvrte sezone “Neka nam Bog pomogne”, koja započinje 5. rujna, jedva će dočekati brojni ljubitelji ove talijanske kriminalističko-humoristične serije. Radnja ove sezone donosi zanimljive događaje: Azzurrin dan kada će se konačno udati za Guida, muškarca svojih snova. Njezini najstariji i najbolji prijatelji su uz nju: Margherita s Carlom, Rosa, sada oslobođena duhova koji su ju proganjali i koja je spremna za novi život, a Nina s Gregiom.

Na životni put dobro poznate časne sestre Angele u ovoj sezoni ušetavaju 23-godišnja Valentina, lijepa, tetovirana i ljuta, kao i Monica, 26-godišnja odlična studentica koja je, da bi izbjegla život s majkom, odlučila živjeti sa sestrom Angelom, svojom kumom, a u njezin život neočekivano ulaze Luca, Edo i Nico. Tinejdžerica Emma, djevojka iz dječjeg doma koja sanja o karijeri balerine, također postaje dio novih nastavaka, kao i Gabriele Mattei, šarmantan kardiokirurg, muškarac kojega bi sve žene htjele imati pored sebe. Kako će se njihovi životi ispreplesti i kako će im Bog pomoći, pogledajte u novoj sezoni.

Nova, treća sezona animirane serije “Superknjiga” razveselit će najmlađe gledatelje Laudato TV-a; od 11. rujna donosi nove nastavke na hrvatskom jeziku. Kroz atraktivan dizajn i tehnologiju, “Superknjiga” donosi zadivljujuće biblijske pustolovine dvoje djece koja putuju kroz vrijeme sa svojim prijateljem, robotom Gizmom. Tako u ovoj sezoni maleni gledatelji Laudato TV-a mogu očekivati zanimljive priče o Ruti, babilonskoj kuli, Šaulu i Davidu, Izaku i Rebeki, rođenju Ivana Krstitelja i brojne druge priče koje poučavaju vječnim moralnim istinama i životnim vrijednostima.

“S radošću smo pripremili program jesenske sheme za koji vjerujemo da će naše gledatelje informirati, nadahnuti, duhovno obogatiti, kao i nasmijati i opustiti. Uz Laudato TV prve mjesece 2021. provelo je gotovo 950 000 pojedinaca. Ohrabreni vjernošću naših gledatelja, nastavljamo i dalje donositi Lijepo, Istinito i Dobro u domove obitelji diljem Hrvatske i inozemstva”, poručila je glavna urednica Laudato TV-a, Ksenija Abramović

Više informacija o programu pročitajte na web stranici Televizije.

bkk

Foto: Bagadodo

TAGS: