/Kreće promocija hit knjige ‘Neplanirano’ o industriji pobačaja koju preporuča i don Damir Stojić

Kreće promocija hit knjige ‘Neplanirano’ o industriji pobačaja koju preporuča i don Damir Stojić

Na današnji dan, 9. listopada diljem Hrvatske započet će svečane promocije knjige „Neplanirano“, pro-life bestselera u prijevodu i izdanju nakladne kuće Verbum. Počevši u Zagrebu, 9. listopada u 19.30 sati u dvorani Vijenac (Kaptol 29 A), promocije će se održati u još 32 hrvatska grada.

Poziv i poticaj na dolazak na promociju ove knjige dao je i don Damir Stojić:

“Zbog ove knjige i svjedočanstva Abby Johnson stotine medicinskih djelatnika prestalo je raditi u industriji pobačaja. Zato ovu knjigu pisanu u dijaloškom tonu preporučujem liječnicima, medicinskim sestrama, studentima medicine, profesorima i učenicima medicinskih škola.”

Promocija će se održati u ovim gradovima: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Gospić, Imotski, Karlovac, Knin, Koprivnica, Križevci, Makarska, Metković, Nova Gradiška, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rijeka, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Trogir, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vrbovec, Vukovar, Zabok, Zadar, Zagreb i Zaprešić.

“Iz osobnog iskustva znam o čemu Abby Johnson svjedoči i kroz kakvu je muku i preobrazbu prošla. Otvoreno i iskreno se otvorila javnosti što je rezultiralo brojnim spašenim životima. Ovu knjigu treba pročitati svaki medicinski djelatnik i onaj koji dvoji oko pitanja pobačaja”, rekao je
dr. Ivan Zmijanović, šibenski ginekolog koji će 9. listopada biti gost predavač u Zagrebu, a 10. listopada u Đakovu.

Sve informacije o sljedećim promocijama i točnim mjestima održavanja možete pročitati na internetskim stranicama 40 dana za život.

mšm

Foto: 40 dana za život