/‘MAJCI ZA LJUBAV’ Nova kampanja Marijinih obroka, odazovimo se!

‘MAJCI ZA LJUBAV’ Nova kampanja Marijinih obroka, odazovimo se!

Pandemija nam je donijela neku novu svakodnevicu. Fizička distanca sveprisutno je pravilo, a brojni su oni kojima najviše nedostaje utješni zagrljaj njihove mame. Neke su u drugim županijama ili zemljama, neke u bolnicama ili domovima za starije. Nikad teže dostupne, nikad udaljenije, ali nikad u srcu bliže. 

Na njihov međunarodni Majčin dan, daljina ne smije biti problem. Ljubav treba nadići sve prepreke, pronaći njihove trenutne adrese i izmamiti osmjehe na lice. U tome Vam može pomoći zanimljiva kampanja “Majci za ljubav”. Posebnom čestitkom podsjetite ih koliko ste zahvalni na svemu što su Vam pružile u djetinjstvu. Pokažite im kako njihovo postojanje ovaj svijet svakodnevno čini boljim mjestom.

U ime Vaše majke donirajte bolju budućnost gladnoj djeci i pošaljite joj personaliziranu darovnu čestitku kao znak pažnje povodom Majčinog dana. Izražavajući ljubav vlastitoj majci na njezin dan, činite to i za sve druge majke u potrebi. Koliko god daleko bile i s kakvim se god problemima borile. Zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomozite misiji Marijinih obroka kako bi doprli do još više gladne djece koja čekaju svoj obrok. 

Majci za ljubav pomognite Marijinim obrocima, humanitarnoj organizaciji koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta gladnoj djeci osigurava svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja. Posvetite ovu čestitku borbi afričkih majki i pružite ruku njihovoj djeci, koja su, uslijed ove pandemije suočena i s nedostatkom osnovnih sredstava za život, suočena s gladi i siromaštvom.

Čudesan rad majki, od podupirateljica do volonterki koje u zemljama djelovanja pripremaju obroke svakog školskog dana, u samom je srcu misije Marijinih obroka. Pokažite još jednom koliko dobra može proizaći iz ljubavi majke i zahvalnog djeteta i svoju darovnu čestitku potražite na službenoj stranici Marijinih obroka.

Personalizirane čestitke tu su i za sve ostale prigode: rođendan, diploma, sveta potvrda, pričest, vjenčanje, rođenje, kartice sjećanja, a možete ih naručiti na 015509250 ili sve informacije pronaći na ovdje.

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi samo 132 kune.

“Daruj svoju majku posebnim darom i tako pomozi majkama u siromašnim zajednicama svijeta da nahrane svoju djecu”.

Podaci za uplatu donacija: IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X

Hvala svim majkama koje nas nadahnjuju i šire dobrotu!

Više o Marijinim obrocima saznajte ovdje te Facebook Instagram stranici. 

bl

Foto: Marijini obroci