/Majka blizanaca koji su umrli u vrućem autu: Iako me boli, još uvijek volim svog muža!

Majka blizanaca koji su umrli u vrućem autu: Iako me boli, još uvijek volim svog muža!

Marissa Rodriguez iz New Yorka javno je izjavila da još uvijek voli svog supruga Juana Rodrigueza, nakon što je zaboravio na svoje blizance i ostavio ih u vrućem automobilu dok je išao na posao. Majka jednogodišnjeg Phoenixa i Lune koji su umrli nakon što ih je otac ostavio cijeli dan na stražnjem sjedalu, rekla je da će stajati uz svog supruga unatoč svim optužbama.

“Dobra je osoba i sjajan otac. Znam da nikada ništa nije učinio da namjerno naudi našoj djeci”, rekla je Marissa.

Njihov otac Rodriguez je uhićen i optužen. Djecu je ostavio osam sati u parkiranom srebrnom Honda Accordu u petak u Bronxu kako bi se mogao otići na posao u Medicinskom centru James J. Peters, prenosi Miss7mama.

“Iako me boli više nego što sam ikada mogla zamisliti, još uvijek volim svog muža”, napisala je gospođa Rodriguez u priopćenju koje je izdala njezina odvjetnica.

Medicinski vještak utvrdio je da su djeca imala tjelesnu temperaturu od 42,2 stupnja Celzijusa, a Rodriguez je optužen za ubojstvo i ubojstvo iz nemara.

“Nisam kriv” izjasnio se pa je pušten uz jamčevinu. Marissa želi da muž bude uz nju kako bi zajedno mogli prebroditi ovu tragičnu situaciju te brinuti se o drugo troje djece.

Na Facebooku je objavljena fotografiju blizanaca koji zajedno spavaju s tatom.

“Ovo su brat i sestra, Phoenix i Luna Rodriguez, koje je njihov tjeskobni tata u petak pronašao u svom uzavrelom automobilu tijekom čitave njegove 8-satne smjene u bolnici VA u Bronxu. Pjena i je bila na ustima, a tjelesna temperatura im je bila 42.2 stupnja. Tata, Juan Rodriguez, irački je ratni veterinar i socijalni radnik. Optužen je za ubojstvo i ubojstvo iz nehaja. Kaznena prijava kaže da je očajni otac uzviknuo od boli: ‘Ubio sam svoju bebu'”.

mšm/miss7mama

Foto: Facebook/MARY MURPHY MYSTERY