/Majka troje djece poručila strancu: Ne morate me žaliti!

Majka troje djece poručila strancu: Ne morate me žaliti!

Majka troje djece doživjela je vrlo neugodnu situaciju dok je s djecom i suprugom kupovala namirnice u dućanu. Pristupio joj je neznanac i rekao kako je žali jer ima pune ruke posla. Majka je ostala u šoku i odlučila napisati odgovor na društvenoj mreži kako bi poručila svima da ju ne trebaju žaliti jer su njezina djeca blagoslov.

Courtney Lester, majka troje djece iz Kentuckyja, jedan dan obavljala je kupovinu u Walmartu kada joj je prišao neki stranac i rekao joj: “Žao mi je vas je, imate pune ruke posla sa svojom djecom”. Komentar je bio toliko neugodan da je Courtney odlučila napisati post na Facebooku koji je podijeljen više od 14 tisuća puta, prenosi Miss7mama.

“Kada je to rekao, iskreno bila sam potpuno šokirana. Čula sam da imam pune ruke, ali da čujem da mi netko kaže ‘da me žali’ stvarno me zasmetalo. Pokušala sam to zaboraviti dok sam kupovala, ali što sam više razmišljala o tome shvatila sam da to nije u redu. Moj suprug je rekao: ‘Ne mogu vjerovati da je to rekao. To je stvarno nepristojno’. Kad je to rekao shvatila sam da nisam pretjerano reagirala. Imam prijateljice koje su mame i za koje znam da su uzrujane i željela sam svoje osjećaje podijeliti s njima”, kaže 23-godišnja mama Courtney zaCafeMom.

U svom postu mama je iskreno priznala svoju bol koju je prošla kao žena.

“Što možete reći o tome da sam izgubila dvije bebe prije nego što sam dobila zadnje dvoje djece, pa stoga ako ti je žao to je jedini razlog zašto bi trebao osjećati žaljenje. Moja djeca su moj blagoslov. Ponekad su glasni, ne ponašaju se uvijek lijepo, a ponekad imaju ispade bijesa. Ipak, vi nikada niste vidjeli tu njihovu stranu. Ono što ste vidjeli je mladi par s raspjevanom četverogodišnjakinjom, dvogodišnjakinju koja mirno sjedi u kolicima i novorođenče koja spava u nosiljci. Je li to vaša definicija da imam pune ruke? Meni je žao vas”, napisala je mama u svojoj objavi.

Dalje je objasnila da ima dana kad ne može čekati “vrijeme za spavanje” i da ju njezina djeca stalno drže na nogama jer “uvijek netko treba nešto”, ali nikad nije gledala na svoj život kao “na nešto neugodno zbog čega bi ju netko trebao žaliti”.

“Čak i u danima kad djeca ne slušaju, imaju ispade bijesa i kad ništa ne izgleda kao da je dovoljno dobro, nikad ne osjećam sažaljenje prema sebi i ne očekujem to od drugih. Ako moje troje djece znači da imam pune ruke, neka bude tako… Ali molim vas nemojte me žaliti jer moje srce je ispunjeno više nešto što moje ruke mogu biti”, zaključila je mama.

mšm/miss7mama

Foto: Pixabay, ilustracija