/‘MAMA KAKO SI?’ Ispunite anketu koja će biti predstavljena na ovogodišnjoj konferenciji Mame & klinci

‘MAMA KAKO SI?’ Ispunite anketu koja će biti predstavljena na ovogodišnjoj konferenciji Mame & klinci

Ove godine, konferencija Mame & klinci stavlja poseban naglasak na problematiku s kojom se suočavaju roditelji, posebno majke, i djeca tijekom pandemije i potresa, izvijestili su iz Udruge Najsretnija beba Hrvatska.

Kako navode, ciljevi konferencije su educirati i informirati stručnjake koji rade na području odgoja i obitelji, potaknuti institucije na pronalaženje najboljih rješenja, potaknuti dijalog svih aktera društva involviranih u ovu temu, inspirirati gospodarski sektor na društveno odgovorno ponašanje, njegovati vrijednost braka i obitelji, networking i razmjena iskustava i educirati, informirati i savjetovati majke o temama koje ih zanimaju.

“Biti majka je najvažnija uloga žene pogotovo u današnje doba velikih izazova gdje su majke suočene s nezaposlenošću, padom životnog standarda i strahom za sutra. Vrijeme je da pronađemo što više načina kako da javno progovorimo o svim problemima koje muče majke i pružimo pomoć gdje god je moguće. U tijeku je i istraživanje o tome kako se osjećaju mame tijekom ove pandemije i kako je utjecala na njih.

Drage mame, unaprijed hvala što ćete odvojiti par minuta da podijelite svoje iskustvo zadnjih godinu dana i utjecaj pandemije na vas i vašu obitelj. Hvala vam što ćete nam pomoći da saznamo i razumijemo kako i koliko je utjecaj pandemije promijenio vaš život i kako utječe na vas. Ova anketa je ANONIMNA i služit će nam kao polazna točka u raspravama na konferenciji koja će se održati 29. svibnja u Zagrebu”, stoji u priopćenju.

Na ovom linku možete ispuniti anketu “Mama kako si?” koju je do sada ispunilo više od 500 majki, a čiji će rezultate biti predstavljeni na samoj konferenciji.

Bit će pozvani stručnjaci, gospodarstvenici, razne institucije i udruge, autoriteti i majke koje će govoriti o ovim problemima i načinima kako ih riješiti.

bkk

Foto: Unsplash/Najsretnija beba Hrvatska