/Mate Bulić prekinuo osmomjesečnu šutnju i otkrio da se još bori s posljedicama Covida; poslao poruku obožavateljima

Mate Bulić prekinuo osmomjesečnu šutnju i otkrio da se još bori s posljedicama Covida; poslao poruku obožavateljima

Popularni pjevač Mate Bulić zbog borbe s Covidom-19 i posljedicama istog dugo je izbivao iz javnosti, ali u petak je odlučio prekinuti osmomjesečnu šutnju te se javio svojim obožavateljima.

Poruka je odjeknula u svim medijima budući da se dugo nije pojavljivao u javnosti, ali o njemu također nije niti bilo vijesti gotovo otkad je u prosincu 2020. objavljeno da je pozitivan na Covid-19.

Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji. U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate”, napisao je.

Bjonda Lučić

Foto: Facebook