/Momčilo Otašević o ulozi života: Presretan sam, otkad imam dijete, ljepše se budim…

Momčilo Otašević o ulozi života: Presretan sam, otkad imam dijete, ljepše se budim…

Otkako je prije sedam godina Momčilo Otašević dobio svoju prvu ulogu u Hrvatskoj, u seriji Nove TV, “Zora dubrovačka”, mladi crnogorski glumac nije stao. Nizao je projekt za projektom, a sada je uskočio iz hita “Na granici” u novu seriju za ovu jesen “Drugo ime ljubavi”. Sa suprugom glumicom Jelenom Perčin 13. kolovoza prošle godine dobio je kćerkicu Mašu, a o ulozi oca progovorio je u intervjuu za Jutarnji list.

Malena ima sada godinu dana, a u toj dobi karakter se već dobro naslućuje.

-Mali Maša harambaša. Fizički je ista moj tata Duško kada je bio dijete. Imaš te dvije slike jedna do druge i to je ista beba, samo jedna je slika crno-bijela, snimljena davno, a druga u boji iz 2019. A karakter ima lavice.

Pozitivac je, znači i na Jelenu i na mene je, jako je vesela i zbilja nije teško s njom. Razmazit ću je, vjerojatno. Prvo mi je dijete, a i kćeri su za to – da ih tate razmaze. Iako ni ja ni sestra nismo razmaženi, mislim da su nas roditelji podizali baš kako treba, ne bih ništa mijenjao. Ne bih volio zaboraviti niti jedne batine koje sam dobio, jer sam ih zaslužio.

Naravno, ne pada mi na pamet ubrati prut za Mašu, ali da nije bilo pruta za mene, tko zna kakav bi dripac bio – kaže glumac za Jutarnji list.

Nastoji što više vremena provesti s obitelji i iako im se nije lako organizirati, na kraju to uspijevaju.

– Kombiniramo, smišljamo, evo sada Jelena radi predstavu, ja snimam, ali ako imam pauzu od 10 do 14, a ona tada odlazi na probu pa sam ja s Mašom. Uz malo sreće sve uspijemo.

Čak je Jelena snimala film ‘Korporacija’ u Ljubljani kada su Maši bila samo tri mjeseca, pa ju je vodila sa sobom i u stankama snimanja dojila. Da se sve nekako, jer svjesni ste da se mora raditi, malo je uloga, a glumaca puno – govori.

Za kraj je Momčilo poručio kako svaki slobodan trenutak provodi s kćeri.

– Presretan sam u ovoj ulozi i oca muža. Sada sam ja neka glava obitelji, sada ja trebam graditi i stvarati. Ugledam se na svog oca i pitam ga milijun puta za savjet i pokušavam se sjetiti kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelijepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dijete, ljepše se budim…”, proučio je Momčilo Otašević.

mšm/jutarnji list

Foto: FB (Momčilo Otašević)