/Očajna mladenka: ‘Napio se na našem vjenčanju i uništio nam prvu bračnu noć’

Očajna mladenka: ‘Napio se na našem vjenčanju i uništio nam prvu bračnu noć’

Anonimna žena iz Velike Britanije na Mumsnetu je otkrila koliko ju je pogodilo ponašanje njezinog muža na vjenčanju te da se još uvijek muči s tim da mu oprosti.

Napisala je da je vjenčanje bilo prije šest tjedana i da ju muči to koliko se njezin muž napio na vjenčanju.

“To je nešto o čemu smo već razgovarali i iako to ne čini često, ima naviku da ga alkohol ponese i da napravi nešto što će me uzrujati pa smo se dogovorili da se ne napije i on je bio okej s time. Zna da me povrijedi kad je pijan i više puta mi se radi toga ispričavao, ali mislim da me ne razumije jer se nikad ne može sjetiti što je napravio”, napisala je u objavi.

Tijekom vjenčanja, nekoliko puta mu je napomenula da više ne bi trebao piti, ali s obzirom da vrijeme većinom nisu provodili zajedno, ona je tek onda shvatila da je očito nastavio ‘potezati’. Taksi ih je skoro odbio povesti radi njega i cijelo vrijeme je morao glavu držati kroz prozor. Kad su došli u hotel, on se nije mogao sjetiti kako da dođu do sobe.

“Morala sam se mučiti s otkopčavanjem milijun gumbiju na haljini dok je on onesviješten ležao na krevetu. Što je još gore je način na koji me pogledao kad sam ga pitala za pomoć, u realnosti znam da je to bilo radi svih gumbiju na haljini, ali njegov pogled gađenja jednostavno mi ne izlazi iz glave”, požalila se.

Dodala je da zna da su svi većinom preumorni da bi išta radili nakon vjenčanja, ali da se radovala tome da će zajedno popiti piće u sobi i razgovarati o danu, pogotovo s obzirom na to da se nisu baš ni vidjeli osim za fotografiranje, piše 24 sata.

FOTO: pixabay

pv/24sata