/Otac ubijenog studenta: Preuzimam pravdu u svoje ruke

Otac ubijenog studenta: Preuzimam pravdu u svoje ruke

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog studenta Davida (21), s jučerašnjeg je prosvjeda u Banjoj Luci poručio da ubojice više neće imati mira, da će doći glave i policiji i tužiteljstvu i Narodnoj skupštini Republike Srpske i i Predsjedništvu BiH, te da će likvidirati svakog tko mu stane na put. Najviše mu je zasmetalo što još nitko nije odgovarao za strašan zločin.

“Rok niste ispoštovali, u mojoj glavi sve ima, nijednu namjeru neću reći do posljednje sekunde. Ako ikome želite dobro privest ćete ih. Ne mogu više. Nijednu instituciju, ni ovu državu ne priznajem više. Ako treba na ovom trgu ću okupiti 100.000 ljudi”, rekao je Dragičević.

Tko god mu stane na put, dodao je, bit će likvidiran iste sekunde.

“Ubili ste me, a njega ste mučili. Mene više ne možete ni silovati ni mučiti. Ja ću stajati ovdje, spavati u ćumezu pored svoje kuće. Ubojice više neće imati mira. Svima ću vam doći glave i policiji i tužilaštvu, NSRS i Predsjedništvu BiH. Neka mi nitko ne prilazi i neka me nitko ne pokušava razuvjeriti“, prenosi Dnevnik.hr.

Jučer je istekao rok kojeg je otac ubijenog Davida, dao vlastima Republike Srpske da pronađu ubojicu njegova sina. Kako je najavio, od danas uzima pravdu u svoje ruke.

Podsjetimo, banjalučki student David Dragičević nestao je u noći sa 17. na 18. ožujka ove godine, kada je počela potraga za njim, a pronađen je mrtav tjedan dana kasnije. Njegov otac Davor Dragičević i grupa “Pravda za Davida” već šest mjeseci svakodnevno prosvjeduju na Trgu Krajine u Banjoj Luci.

Prvi nalaz obdukcije tvrdio je da je David počinio samoubojstvo, ali kasnije se pokazalo da je student ubijen.

mšm/dnevnik.hr

Foto: Facebook