/‘Palčići’ i navijači Dinama u akciji: Za nedonoščad u Petrovoj dosad prikupljeno gotovo 980.000 kuna

‘Palčići’ i navijači Dinama u akciji: Za nedonoščad u Petrovoj dosad prikupljeno gotovo 980.000 kuna

Udruga “Dinamo to smo mi” i Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” u ponedjeljak su najavili akciju prikupljanja donacija za nabavku nove i popravak oštećene opreme u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj koja je stradala u nedavnom potresu u Zagrebu.

Predsjednik udruge “Dinamo to smo mi” Juraj Čošić rekao je kako je potrebno prikupiti više od četiri milijuna kuna da bi se “Palčići” vratili u Petrovu.

“Sami su uspjeli prikupiti četvrtinu toga dijela, a mi smo se odlučiti pomoći im kao navijači Dinama i napraviti dodatnu akciju kako bi to medijski promovirali, prikupili vrijedne stvari od sportaša i napravili tombolu kako bi se skupili potrebni iznosi, rekao je Čosić za Jutarnji list i dodao kako su im poznati sportaši već darovali vrijedne predmete, rekvizite, rukavice, startne brojeve, dresove i slično.

Palčićima se izravno može donirati na njihovim stranicama, a tombola udruge Dinamo to smo mi bit će kasnije objavljena na poveznici.

Predsjednica Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić gore” Željka Vučko kazala je da su Palčići ostali bez 40 posto svojih vrijednih uređaja koji život znače.

Do sada je prikupljeno 979.005 kuna, a brojkom od 956.000 kuna prije samo dva dana pohvalili su se na društvenim mrežama.

“Hvala Vam. Blizu smo prve četvrtine potrebnih sredstava. Od danas sa dodatnim vjetrom u leđa uz “Dinamo to smo mi”. Plavi dečki i ovoga puta su stali uz Palčiće u još jednoj borbi, hvala im, za nas su već pobjednici. Do konačne pobjede za najmanje. Zajedno možemo sve”, napisala je u ponedjeljak Željka Vučko na Facebook stranici Kluba roditelja nedonoščadi “PALČIĆI”.

mšm/Jutarnji list

Foto: Facebook (Klub roditelja nedonoščadi “Palčić gore”)