/‘PONOSNI TATA DJEVOJČICA’ Kobe Bryant inspirirao tate; na dirljiv način odali mu počast

‘PONOSNI TATA DJEVOJČICA’ Kobe Bryant inspirirao tate; na dirljiv način odali mu počast

Legendarni košarkaš bio je i tata četiri kćeri i uvijek je rado naglašavao da je ponosan tata djevojčica, a sada je inspirirao tate djevojčica da na društvenim mrežama dijele fotografije s oznakom #girldad.

Dok svijet tuguje za tragično preminulim legendarnim košarkašem i ocem četvero djece Kobeom Bryantom kao i njegovom 13-godišnjom kćeri Giannom, mnogi od onih koji su ga poznavali znaju da nije bio samo talentirani sportaš već i ponosni tata djevojčica.

Sportska voditeljica i komentatorica Elle Duncan prisjetila se na svom profilu na Instagramu što joj je rekao kad su se upoznali 2018. kad je bila u osmom mjesecu trudnoće. “Kako si? Kad ti je termin? Hoće li biti curica ili dečko?”, pitao ju je, a kad mu je rekla da očekuje curicu, dlanom joj je dao pet’ i rekao: “Cure su najbolje”.

Nakon ove vijesti tate djevojčica počeli su na društvenim mrežama dijeliti svoje fotografije s kćerima s oznakom #girldad kako bi odali počast Kobeu, ali i pokazali svoj ponos što su tate djevojčica, piše Miss7mama.

Elle je s Kobeom pričala o odgoju djevojčica, tražila ga je roditeljske savjete, ali i pitala hoće li on i supruga Vanessa imati još djece. “Rekao je da bi njegova žena Vanessa doista htjela dječaka, ali da se zabrinula (naravno u šali) da će opet biti curica. I ja sam pomislila: Četiri curice, šališ se? A on je bez oklijevanja rekao: Imao bih još pet kćeri, da mogu. Ja sam tata djevojčica.”

Duncan je napisala da tada nije znala da će Kobe uskoro dobiti četvrto dijete i ponovno djevojčicu, ali zna da je tada bila impresionirana koliko je volio svoje djevojčice.

“Drago mi je da sam ga upoznala i tako mi je žao što njegova četvrta kći neće poznavati svog tatu”. Duncan je spomenula i da je Bryant tada pričao o svojoj kćeri Gianni za koju je rekao da je bolja košarkašica nego što je on bio u toj dobi. Nažalost, tragična nesreća helikopterom prekinula je čak devetero života, a Duncan je rekla:

“Kad pomislim na ovu tragediju, jedina mala utjeha za mene bila je što znam da je umro radeći ono što je najviše volio: biti tata. Biti tata djevojčica”.

mšm/miss7mama

Foto: Instagram (Kobe Bryant)