/Prva slikovnica iz biblioteke Slatkopedije; tople priče i predivne ilustracije uz recept za čarobne keksiće

Prva slikovnica iz biblioteke Slatkopedije; tople priče i predivne ilustracije uz recept za čarobne keksiće

Slikovnica “U potrazi za čarobnim božićnim keksićima” prva je slikovnica iz novopokrenute biblioteke Slatkopedija. Tekst slikovnice potpisuje Kate Bošković, urednica najstarijeg hrvatskog portala specijaliziranog za slastice i slastičarstvo, a ilustracije Matea Erceg iz obrta 13. kat.

Ova slikovnica predstavlja toplu blagdansku priču ispunjenu mirisima i okusima najukusnijih božićnih keksića. Čitajući slikovnicu i tragajući za čarobnim božićnim keksićima, djeca će otkriti velike i važne životne pouke, stoji u priopćenju.

Osim tople priče i predivnih ilustracija, u slikovnici se nalazi i recept za pripremu čarobnih keksića, a tu je i prostor predviđen za dječji crtež samih keksića ili pak za fotografiju omiljenih keksića.

“Pomisao da će djeca tonuti u slatke snove uz moje riječi i da će mnoge obitelji uživati u zajedničkoj pripremi ovih čarobnih keksića čini me izrazito sretnom i počašćenom jer ne dobije svatko priliku da svojim radom zasladi najvažnije dane u životu svakog pojedinca, dane djetinjstva”, rekla je autorica slikovnice Kate Bošković, iskoristivši priliku da zahvali poduzećima koji su omogućili da ova slikovnica ugleda svjetlo dana: Dada&RoccoGradska kavana RomanaSuper trend d.o.o.Diva Pastry Shop Slunj i Babyroom.hr.

Slikovnica je u ovim trenucima u tiskari, a očekuje se da će na tržište doći za otprilike 10 dana. Bošković ističe da je slikovnicu moguće naručiti do 25. studenog  po promotivnoj cijeni od 59 kuna. 

bkk

Foto: 13. kat