/Simpatična HRT-ova voditeljica privremeno napušta televiziju, postat će mama

Simpatična HRT-ova voditeljica privremeno napušta televiziju, postat će mama

Uskoro će biti godinu dana otkako se Maja Ciglenečki pridružila voditeljskoj ekipi emisije “Dobro jutro, Hrvatska”.  Stekla je pritom mnoge obožavatelje, koje će rastužiti vijest, da simpatična voditeljica privremeno napušta televiziju.

“Zakoračila sam u peti mjesec trudnoće. Beba nam stiže u prosincu”, otkrila je Ciglenečki za Večernji list.

“Nemam nikakvih tegoba. Osjećam se odlično, puna sam energije i aktivna sam kao i prije. Zaobišle su me i jutarnje mučnine, tako da do sada nisam morala uvoditi nikakve promjene u dnevni raspored”, dodala je, otkrivši da će suprug i ona postati roditelji dječaka, kojem još nisu odabrali ime.

Prisjetila se dolaska u “Dobro jutro, Hrvatska”.

“Prvi susret s HRT-om imala sam prije desetak godina radeći na emisijama vanjske produkcije. Nakon toga, kao novinarka i reporterka imala sam zadovoljstvo raditi u redakciji emisije ‘Život je lijep’, urednika Danijela Despota od 2015. godine. Uslijedio je uredničko-voditeljski angažman na Radio Sljemenu, pa od rujna prošle godine angažmani na HRT-u 2 i emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Iako ovo nije moja prva godina na HRT-u, svakako ću je pamtiti po sjajnoj dobrodošlici kolega u mojim novim redakcijama, prvom susretu s velikim brojem dragih i srdačnih ljudi, izazovima kojima se i dalje veselim iz dana u dan te pozitivnoj i poticajnoj atmosferi”, rekla je Ciglenečki.

FOTO: Instagram