/Slavna Ellie Goulding stigla na Hvar: S novopečenim suprugom uživa na medenom mjesecu

Slavna Ellie Goulding stigla na Hvar: S novopečenim suprugom uživa na medenom mjesecu

Nakon što je ovog vikenda stala pred oltar i izrekla sudbonosno ‘da’, britanska pjevačica Ellie Goulding sa suprugom Casparom Joplingom stigla je na Hvar kako bi nesmetano uživali na medenom mjesecu.

Kako Story.hr doznaje, par je jučer prošetao centrom grada, a pristupačna Ellie bila je raspoložena i za slikanje s oduševljenim obožavateljicama.

‘Ona i suprug nasmiješeni su šetali centrom Hvara. Djelovali su jako zaljubljeno, stalno su se pogledavali i držali za ruke. Ellie je jako ljubazna i pristupačna. Čestitale smo joj na vjenčanju, a ona nam je poželjela ugodan ostatak dana. Zatim se u društvu supruga uputila u hotel Palace Elizabeth’, ispričala je jedna od obožavateljica 32-godišnje pjevačice.

Novopečeni mladenci zajedno su od 2017. godine, a prodavač skupocjenih umjetnina i vlasnik prestižne aukcijske kuće zaručio ju je u kolovozu prošle godine. Godinu dana planiranja vjenčanja svakako se isplatilo jer su brojni uzvanici bili oduševljeni luksuznom ceremonijom u viktorijanskom stilu.

Ekskluzivne fotografije zaljubljenog para na Hvaru s obožavateljicama možete vidjeti ovdje.

pv/story.hr

FOTO: instagram