/Sreća u obitelji voditelja Aleksandra Stankovića: Devet godina nakon Une stigao dječačić

Sreća u obitelji voditelja Aleksandra Stankovića: Devet godina nakon Une stigao dječačić

HTV-ov urednik i voditelj Aleksandar Stanković (49) i urednica portala Gloria.hr, Željka Stanković (35), nakon kćeri Une dobili su drugo dijete – sina koji je stigao u petak u zagrebačkoj bolnici Merkur. Majka i dijete su dobro, a Aleksandar je cijelo vrijeme bio uz njih.

U obitelj Željke i Aleksandra Stankovića stigao je i četvrti član – devet godina nakon što su dobili kćerkicu Unu, novinarka i urednica portala Gloria.hr i urednik i voditelj HTV-ove emisije “Nedjeljom u dva”, dobili su sina.

Željka je zdravog dječačića rodila u petak oko 15 sati, prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici Merkur, tri tjedna prije službenog termina.

“Beba i ja smo dobro, a tijekom porođaja koji je trajao od jutarnjih sati sve sam lakše izdržala jer je Aco cijelo vrijeme bio uz mene. Na kraju je hrabro prerezao i pupčanu vrpcu’, otkrila je Željka za Gloriju te dodala da je maleni težak 3300 grama i dugačak 51 centimetar.

Sretni supružnici istaknuli su i da su neizmjerno zahvalni profesoru Ratku Matijeviću i primalji Sonji Kočiš Čovran za svu pomoć i brigu tijekom porođaja.

mšm/Gloria.hr

Foto: Screenshot