/‘STIGLE PRINCEZE’ Naša sportašica i manekenka postale majke: Bože dragi, hvala ti…

‘STIGLE PRINCEZE’ Naša sportašica i manekenka postale majke: Bože dragi, hvala ti…

Manekenka Iva Jerković i košarkašica Antonija Mišura Sandić pohvalile su se velikom viješću – postale su majke djevojčica. Svoju sreću podijelile su na društvenim mrežama.

“Došla nam je naša princeza Tara, teška 3960 grama, a duga 52 centimetara. Bože dragi, hvala ti na našoj curici”, objavila je putem društvenih mreža Antonija Mišura Sandrić.

Svojedobno proglašena najljepšom košarkašicom svijeta, ova 31-godišnja Šibenčanka rodila je 3. veljače u Općoj bolnici Šibenik. To je ujedno plavokosoj sportašici i njezinom suprugu Marku Sandriću prvo dijete koje im je stiglo nakon gotovo pet godina braka, a kojem je prethodilo deset godina veze.

Da su presretni, ne treba posebno ni napominjati, jer par svoju sreću nije mogao sakriti ni kada je objavio da je košarkašica trudna.

“Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka”, obznanila je Mišura na svom Instagramu pozirajući u društvu supruga sa snimkama ultrazvuka. Par je već ranije izjavio kako bi želio imati dvoje djece, pišu Sportske novosti.

Iva Jerković/Instagram

Ime još nisu otkrili

Iva Jerković je rodila djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a i mama i beba koja ima više od tri kilograma se osjećaju dobro. Tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić, a ime svoje princeze još uvijek nisu otkrili.

S poduzetnikom Antićem povezuju je više od 15 godina, no službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu. U jednom je intervjuu za hrvatske medije prije dvije godine otkrila da je doživjela osjećaj koji malo tko osjeti, piše Večernji list.

mšm/sportske novosti/večernji list

Foto: Instagram/Facebook