/‘STRAŠNI LAV UJEDINIO JE HRVATSKU’ Nora bi danas slavila 13. rođendan: ‘Mislimo na tebe’

‘STRAŠNI LAV UJEDINIO JE HRVATSKU’ Nora bi danas slavila 13. rođendan: ‘Mislimo na tebe’

“Danas bi slavili njen 13. rođendan. Umjesto toga palimo svijeću i mislimo na tebe baš kao i svakog dana. Sretan ti rođendan ljubavi naša! Vole te mama i tata” napisali su roditelji Nore Šitum na Facebooku.

Nakon dugotrajne borbe s teškom bolešću, u Philadelphiji je 2013. preminula malena Nora Šitum. Na današnji dan ‘strašni lav’, kako se sama nazvala, slavila bi svoj 13. rođendan.

Norini roditelji napisali su joj dirljivu posvetu za rođendan koju su objavili na Facebooku.

“Bio je to divan, topao, gotovo ljetni petak 25.5.2007. godine, a pred kraj dana, u 22.30, na svijet je došla naša predivna djevojčica. Danas bi slavili njen 13. rođendan. Umjesto toga palimo svijeću i mislimo na tebe baš kao i svakog dana. Sretan ti rođendan ljubavi naša! Vole te mama i tata”, napisali su roditelji.

Malena Nora je bolovala od akutne limfoblastične leukemije. Od prosinca 2010. liječila se u zagrebačkom Zavodu za hematologiju i onkologiju u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a nakon što su iscrpljeni svi oblici liječenja, jedina šansa joj je bila nova metoda liječenja u Dječjoj bolnici u Philadelphiji. Njezina borba s bolešću ujedinila je Hrvatsku koja je za nužno liječenje u Americi u rekordnom roku skupila potrebnih 5,3 milijuna kuna, prenosi 24sata.

mšm/24sata

Foto: Facebook (Zaklada Nora Šitum)