/Suprug Hrabre mame: Odustao sam od skupih liječenja, jer njezin život nikome ne vrijedi osim nama…

Suprug Hrabre mame: Odustao sam od skupih liječenja, jer njezin život nikome ne vrijedi osim nama…

Za Hrabru mamu ste čuli; nije trebala doživjeti Uskrs 2017. godine…Dapače, nije trebala vidjeti ni svoje novorođeno dijete…No, Hrabra mama i dalje je s nama i ovo bi nam trebao biti treći Božić od kako je oboljela i, iako više nije ista i dalje je inspiracija cijeloj Hrvatskoj, kako se uz pozitivnu energiju i duh ipak crne prognoze mogu pobijediti…

Koliko i na koliko ne želimo ni razmišljati, bitno da je tu, još uvijek prolazi svoju 50+kemoterapiju, ali, kosa je tu, osmijeh ne skida s lica niti na kemoterapijama, optimizam je ne napušta, ona je priča za cijeli život, a pogotovo u ove dane, dane zajedništva, obitelji i čuda jer ona je sve to.

I bez vas ona to ne bi bila, no Hrabra mama i dalje treba pomoć, za lijekove, vježbe, životne troškove, a ja, njezin suprug i dalje radim na četiri sata, bolovanja ne dolaze u obzir, iako imam pravo i na to…

Ali, netko za obitelj mora skrbiti…

Upalile su se, čitam, božićne lampice po gradovima ovih dana. To znači da se približava ono vrijeme kad će moje dječake netko pitati što žele za Božić. Uvijek se pribojavam njihovog odgovora. Što bi, uopće, mogli poželjeti a da im Ana Mari i ja možemo ispuniti? Svoje zdravlje, čitav svoj život, već im je dala. I dala bi im opet, ali oni sada žele zdravu mamu, prenosi Direktno.hr.

Onu koja njurga oko razbacanih igračaka, koja peče palačinke subotom i trči u vrtić s posla s kinder- jajem u ruci. Te mame više nema. Ima mama koja se trudi, ulaže goleme napore da bude tu. Mama koja svakodnevno pije gomile lijekova. Pije ih, jer želi živjeti i želi gledati svoje dečke sa prozora kako dolaze iz vrtića! Što bi još mogli poželjeti? Igračku možda? Naravno, djeca su. Ne znam hoće li biti za igračke.

Oni lijekovi, skupi su. Što ja želim? Želim da Ana Mari bude tu. Želim da našim dječacima ništa ne fali. Želim da se normalno smijemo, kukamo i plačemo kao normalna obitelj. Želim joj priuštiti najbolje liječenje. Želim da jedan dan ne moram birati između plaćanja računa, kupnje lijekova i hrane i kupnje igračaka za dečke. Više od ičeg, želim njene dobre dane, nju kakva je bila nekad, dane bez napada i pipanja pulsa dali je još s nama, noći bez boli i dizanja na svaki njen uzdah.

Odustao sam od skupih liječenja… Novca nema. Njen život nikome osim nama ne vrijedi dovoljno.

Pomozite nam, budite i ove blagdane uz Hrabru mamu i podržite njezinu borbu na broj žiro- računa:

Pomoci obitelji možete na broj žiro računa otvoren u Zaba:

IBAN: HR 6923600003118377632.

SWIFT ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA:ZABAHR2X

NA IME DINO LJUTIĆ

ADRESA ZAGREB, OPIS PLAĆANJA DONACIJA, Poziv na broj 00 111

mšm/andrea latinović/direktno.hr

Foto: Facebook (Hrabra mama želi živjeti)