/‘VESELJE U OBITELJI’ Dragojevićima stiže još jedna beba, i to sedmo unuče!

‘VESELJE U OBITELJI’ Dragojevićima stiže još jedna beba, i to sedmo unuče!

Oliverov sin, blizanac Davor (41), i njegova supruga Karmen dobit će drugog sina. Vijest je novinarima potvrdila Oliverova supruga Vesna, kojoj će to biti sedmo unuče.

“Ne bih još o imenima govorila. Karmen dobro podnosi trudnoću, iako joj je malo teže nego prvi put. Njihov prvi sin Marko jako je živo dijete “, rekla je Vesna Dragojević za 24sata.

Davor i njegova supruga, Korčulanka Karmen, koji su u braku četiri godine, zbog renovacije stana neko vrijeme proveli su kod Vesne u Splitu, pa je u stanu u kojem je živjela s Oliverom bilo vrlo živahno.

“Unuk Marko ima godinu i pol dana i malo je nemiran. Ali šta je smišan i sladak. On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi je nabija balun po stanu, razbija mi je vazu”, razdragano priča Vesna, kojoj će to biti sedmo unuče.

Najstariji sin Dino i supruga Nevena 2011. godine dobili su blizance, Luciju i Tonija. Glazbenikov sin Damir i njegova supruga Vanda 2014. godine dobili su kćer Margitu, a tri godine poslije i sina Vinka

Marko se rodio u rujnu 2018. u Splitu, mjesec dana nakon pjevačeve smrti, koja je potresla cijelu naciju i šire. Ime je dobio po pradjedu, pjevačevu ocu.

Najstariji unuk Olivera i Vesne, Duje, u četvrtak je imao 13. rođendan. Ime je dobio po sv. Duji, splitskom zaštitniku, na čiji dan se rodio 2007.

Po unuku Duji Oliver je nazvao mali brod kojim je išao na plovidbe oko Korčule.

mšm/24 sata

Foto: Pixabay, ilustracija