/VIDEO – Domišljati mladoženja iznenadio mladenku tijekom vjenčanja najljepšom gestom

VIDEO – Domišljati mladoženja iznenadio mladenku tijekom vjenčanja najljepšom gestom

Na dan kad se José Vitor Flach ženio s logopedicom Cíntiijom Bonfante Pereirom, želio je što više obogatiti taj svečani čin. Tako je domišljati mladoženja odlučio na ceremoniju pozvati neke dodatne posebne goste koji su potpuno preplavili osjećajima njegovu suprugu – i svakoga tko pogleda video s tog događanja.

Brazilski bračni par bio je kod oltara kada su se odjednom vrata otvorila i povorka učenika s Downovim sindromom mladenke Pereire ušla je u crkvu i krenula niz prolaz.

Flachovo lice se ozarilo kad je vidio male goste i svoju mladenku kad je vidio njezinu radost i emociju dok su učenici prilazili prema njoj, a nekoliko mlađih učenika upravljali su oprezno svojim mini kabrioletom na crvenom tepihu kako bi stigli do oltara.

Prekrasan trenutak bio je spoznaja očigledne ljubavi koju Pereira gaji prema svojim učenicima dok se divi njihovom ulasku u crkvu. Mladenka je bila preplavljena osjećajima:

“Jako volim svoju profesiju i sretna sam što mi je na današnji dan bilo moguće vidjeti dio djece. Emocija su me prevladale na način na koji sam mislila da se moje srce neće moći podnijeti!”

Logopedi općenito provodi puno vremena sa svojim učenicima zbog teškoća u govoru i komunikaciji koje su povezani s Downovim sindromom. Mladenka im je posebice bliska i snažna je zagovornica onih s posebnim potrebama, toliko da joj je fotograf vjenčanja bio João Vicente, koji također ima Downov sindrom, piše Hrvatska katolička mreža.

Ovaj nevjerojatan način na koji su započeli bračni život zasigurno je znak za mnoge sretne godine koje su pred njima.

mšm/Hrvatska katolička mreža

Foto: Screenshot