/‘ZANIMLJIV ROĐENDAN’ Par ostvario gotovo nemoguće: Nakon sina i kćer im se rodila 29. veljače!

‘ZANIMLJIV ROĐENDAN’ Par ostvario gotovo nemoguće: Nakon sina i kćer im se rodila 29. veljače!

Rijetkost je da se dijete rodi 29. veljače. No što kažete na to da netko ima dvoje djece, i oboje se rode tada? Mogućnosti za to su astronomski male, no upravo to se dogodilo jednom bračnom paru. Lindsay i Dane Demchak iz Brooklyna ponosni su roditelji dvoje djece, oboje rođenih 29. veljače – u razmaku u četiri godine.

Dan koji se dodaje u prijestupnoj godini svakako je zanimljiv rođendan, a Lindsay je prvo rodila sina Omrija 29. veljače 2016. Prošlog vikenda njihovoj se obitelji pridružila i kćer Scout. Ona je tako rođena 29. veljače 2020. godine, piše CNN.

“Duboko u sebi želio sam da se tako nešto dogodi i uvijek sam se šalio sa svojom ženom da će nam i kćer biti rođena tada. Drugi su nam rekli da su izgledi nešto tipa 1 na 2 milijuna, pa nekako nisam vjerovao da je to moguće”, rekao je Dane.

No, ono što par nije očekivao je da će njihova kćer stići tako rano. Zapravo su im liječnici rekli kako bi se Scout trebala roditi 4. ožujka, no ona je ipak požurila podijeliti svoj rođendan s bratom. Obitelj je upravo postavila ukrase za Omrijev rođendan kada je Lindsay dobila trudove rano ujutro, prenosi 24sata.

“Nadam se da će djeca tu tradiciju nastaviti kroz svoj život i da će ih činjenica da su rođeni na isti dan dodatno zbližiti”, poručio je Dane.

mšm/24sata/CNN

Foto: Pixabay, ilustracija