/Žar ptica daruje prvašiće i njihove obitelji: Dan prije polaska u školu besplatno na predstavu!

Žar ptica daruje prvašiće i njihove obitelji: Dan prije polaska u školu besplatno na predstavu!

Glumci kazališta Žar ptica na scenu se vraćaju 3. rujna u 11 sati kada će za sve prvašiće i njihove obitelji izvesti besplatnu predstavu ‘Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari’. Ulaznice se preuzimaju 1 sat prije početka izvedbe. Rezervacije nisu moguće.

Škola nije mjesto gdje odlaze izgubljene stvari – ali svakako je mjesto gdje se stvaraju nezaboravni doživljaji iz djetinjstva. Upravo zbog toga GK Žar ptica, tradicionalnom akcijom “Dragi prvoškolci, dobrodošli u vaše kazalište”, svoju prvu matineju u rujnu tradicionalno posvećuje prvašićima.

Dan prije polaska u školu, u nedjelju 3. rujna u 11 sati, Žar ptica će djecu podsjetiti da ulaskom u svijet odraslih – nikad ne prestanu maštati, a odrasle – da se ne zaborave igrati sa svojom djecom.

To je okosnica sretnog odrastanja.

Prema tekstu Ane Ivanović, ‘Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari’ režirala je Renata Carola Gatica. Igraju: Bogdan Ilić, Maja Katić, Dean Krivačić i Dunja Fajdić.

Predstava je premijerno izvedena krajem travnja ove godine.

“Žar ptica vas poziva da zajedno proslavimo otvaranje kazališne sezone i početak nove školske godine. Dobrodošli!”, poručuju iz ovog kazališta.

mšm

Foto: Žar ptica