/Danijel Subašić platio liječenje djevojčici iz Zadra

Danijel Subašić platio liječenje djevojčici iz Zadra

Hrvatski reprezentativac i najbolji vratar Danijel Subašić pokazao je koliko je plemenit i skroman. Tako je nedavno platio liječenje jednoj bolesnoj djevojčici iz Zadra i zamolio da se o tome ne govori.

Naime, naš Vatreni dobro zarađuje i rado pomaže onima kojima pomoć treba, ali ne želi da se o tome puno govori niti želi sebe isticati. Kad nekome pomogne, učini to od srca i ne traži zahvale ni pohvale, piše Kalelargainfo.

Međutim, djevojčica koja se uspješno oporavlja došla je s obitelji u Nadin, nadajući se da će ondje sresti svog dobročinitelja, čiji dolazak su organizatori i najavili. Željela mu je reći da se oporavlja i zahvaliti mu na svemu.

No, on je zbog obiteljskih obaveza bio spriječen i nije uspio doći u Nadin, pa je djevojčica pismo uručila njegovom prijatelju Šimi Vrsaljku koji je obećao da će ga uručiti Subašiću čim ga vidi.

Vatreni su pokazali da imaju veliko srce, a Subašić nije jedini koji je pomogao bližnjima u potrebi. Ante Rebić platio je kredite svima iz rodnog sela, a Marcelo Brozović osigurao besplatne knjige za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić. Bravo Vatreni!

mšm/kalelargainfo.hr