/Ante Rebić platio kredite svima iz rodnog sela

Ante Rebić platio kredite svima iz rodnog sela

Hrvatski reprezentativci, osim dobre igre na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, pokazali su i da imaju veliko srce. Krilni napadač Hrvatske, 24-godišnji Ante Rebić, platio je kredite mještanima svog rodnog sela koji broji oko 500 stanovnika, kaže njegov najbolji prijatelj Lovro Šindik.

Rebić je jedno je od otkrića Svjetskog prvenstva te sada za njim traga pola Premier lige, predstavlja austrijski Heute našeg reprezentativca Antu Rebića.

“Odrastao je u malom selu nedaleko od Splita. Nikad nije zaboravio svoje korijene, iako je s 19 godina otišao u Italiju, u Fiorentinu”, objavio je ovaj austrijski medij.

Lovro Šindik, koji je s Rebićem dijelio svlačionicu u Splitu u mladoj reprezentaciji, otkrio je Austrijancima da je Ante jednom u rodnom selu, koje broji 500 stanovnika, svima platio kredite, prenose vijesti.hr.

Rebića osim premierligaša poput Manchester Uniteda, Arsenala, Liverpoola i Tottenhama žele i Bayern München i mnogi drugi veliki klubovi, no trener Eintrachta iz Frankfurta Adi Hütter želi ga pod svaku cijenu zadržati.

mšm/vijesti.hr