/Brozović darovao djecu i pokazao veliko srce!

Brozović darovao djecu i pokazao veliko srce!

Jedan od Vatrenih Marcelo Brozović ovih je dana u središtu pozornosti kao jedini hrvatski reprezentativac koji je po povratku iz Rusije ostao bez dočeka u svom rodnom gradu – Velikoj Gorici. No, Marcelo će zasigurno ostati zapamćen i po tome što je pokazao veliko srce i darovao djeci besplatne knjige!

Općina Nuštar na svojoj se Facebook stranici 18. srpnja pohvalila suradnjom s ovim mladim reprezentativcem koji je osigurao besplatne knjige za sljedeću školsku godinu djeci iz Cerića od 1. do 4. razreda.

“Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović u dogovoru s načelnikom Općine Nuštar, Hrvojem Drinivcem odlučio je donirati udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić. Sve informacije o načinu realizacije ove donacije za roditelje školske djece pratite u sljedećim danima na FB Općina Nuštar i web stranici Općine Nuštar! HVALA MARCELO!!!!“, stoji na FB stranici Općine Nuštar.

Objava je primljena s oduševljenjem i već ima gotovo 9 tisuća lajkova, a podijeljena je čak 2,152 puta. Ima više od 950 komentara u kojima se Brozoviću čestita na ovoj lijepoj gesti.

„Ma političari u školu kod nogometaša, ali vama ni bok ne želi pomoći vašu bahatost. Da su ga barem dočekali u Gorici“, „Veliko djelo iskrenog čovjeka velikog srca“ i „Svaka čast, dobro se dobrim vraća. To će roditelji i djeca pamtiti“, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

mšm/FB