/Darežljivi donator uplatio više od obećanih 50.000 kuna

Darežljivi donator uplatio više od obećanih 50.000 kuna

Udruga ‘Veliko srce malom srcu’ ostala je ugodno iznenađena uplatom na svom računu. Naime, anonimni kupac im je po završetku aukcije za nogometnu loptu s potpisima igrača Barcelone trebao uplatiti 50. 000 kuna, ali očito se predomislio. Na račun Udruge stigla je izdašnija svota, koja ih je oduševila.

“Naša humanitarna aukcija dobila je još sretniji kraj! Kao što euforija i veselje nakon uspješnog Svjetskog prvenstva još uvijek traje tako i naša nogometna priča ima nastavak”, stoji na Facebook stranici Udruge ‘Veliko srce malom srcu.’ 

U objavi dalje stoji kako su primili uplatu anonimnog kupca nogometne lopte te je on, umjesto dogovorenih 50.000,00 kuna, uplatio na račun Udruge čak 75.000,00 kuna i dodatno ih razveselio.

Iz Udruge su se kupcu lopte zahvalili na ‘ovako velikom i lijepom iznenađenju’. 

Podsjećamo, povodom Svjetskog prvenstva u Rusiji Udruga je pozvala sve građane i građanke na sudjelovanje u humanitarnoj aukciji. Naime, naš vatreni reprezentativac Ivan Rakitić nabavio im je loptu s potpisima igrača Barcelone koja je stavljena na aukciju, počevši od 21. lipnja pa sve do kraja Svjetskog prvenstva.

Lopta je pripala ponuditelju najveće ponude, koji je ponudio 50.000 kuna i želio je ostati anoniman. Sav iznos od aukcije ide Udruzi za nabavku medicinske kardiološke opreme.

mšm/FB