/Dejan Lovren gestom rasplakao dječaka: Kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek!

Dejan Lovren gestom rasplakao dječaka: Kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek!

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren podijelio je na društvenim mrežama dirljivu scenu nakon utakmice u Osijeku. Slavni nogometaš na svom je Facebook profilu prepričao susret s jednim dječakom i njegovom majkom, a objava je dirnula mnoge obožavatelje, ali i samog Dejana.

“Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća.

U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga šta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno šta je mali? Zašto plačeš? Odgovori on meni plačem jer sam SRETAN…kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugodit.

Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN čovjek”, poručio je u svojoj objavi dirnuti Lovren.

Reakcije obožavatelja na objavu bile su i više nego pozitivne.

“Hrvatska ima šansu samo zahvaljujući ovakvim veličinama od ljudi. Bravo, Lovren!”, “Usrećio si i moju kćer koja će pamtiti ovaj trenutak do kraja života. Hvala ti legendo. Veliki si čovjek!”, bili su samo neki od preko 500 komentara.

mšm

foto: FB (Dejan Lovren)