/‘Djeca pomažu djeci’ – humanitarna akcija 24. i 25. travnja u Splitu, dolaze i brojni estradnjaci

‘Djeca pomažu djeci’ – humanitarna akcija 24. i 25. travnja u Splitu, dolaze i brojni estradnjaci

“Djeca pomažu djeci”, naziv je humanitarnog nogometnog turnira koji će se 24. i 25 travnja održati u Splitu. Novac prikupljen od donacija i kotizacija za sudjelovanje na turniru uplatit će se dječjem odjelu KBC Split.

Svojom sudjelovanjem ovu humanitarnu akciju podržat će mnogi estradnjaci, piše Direktno.

Turnir se održava na terenu ‘SunCity Sporta’ u organizaciji MNK ” Veli Varoš ” – Split i župe ” Sv. Križ ” – Veli Varoš i pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, na kojem sudjeluju nogometni klubovi sa područja Splitsko Dalmatinske Županije te ujedno i veterani nogometnih klubova u svojstvu revijalnih utakmica te glazbene i estradne zvijezde.

“Sredstva prikupljena donacijama od kotizacija i sponozrstva i ostalog doniraju se u humanitarne svrhe dječijem odjelu KBC Split u svojstvu poboljšanja liječenja te i uvjeta liječenja na odjelu KBC Split.  Pozivamo vas da sudjelujete u sto vecem broju i podrzite ovaj humanitarni događaj u kojem svojim sportskim humanim djelima i igrom na terenu djeca iskazuju pomoc drugoj djeci. 

Budimo jedno zajedničko srce kao srce djeteta.

Sredstva donacija malonogometnog turnira ” Djeca pomažu djeci ” mogu se uplatiti na žiro račun:

OTP BANKA
IBAN: HR 062407000 11006 19660″, navodi se.

Ekipe koje nastupaju na humanitarnom nogometnom događaju (do sada prijavljene) su:  Otvorena škola HNK Hajduk Split, omladinska škola RNK Split, Omladinska škola NK Primorac Stobreč, Omladinska škola NK Junak Sinj,Omladinska škola NK Solin, Omladinska škola NK Dalmatinac Split, Omladinska škola NK Mračaj Runović , Škola nogometa MNK Maslinica…Finalni dan 25.04. svojim dolaskom i humanitarnim doprinosom i pjesmom doprinijet će i  estradne zvijezde: Marko Perković Thompson, Joško Čagalj Jole, Goran Karan, Alen Nižetić, Giuliano Đanić, Dražen Zečić i mnogi drugi”.

Nastupit će i nogometni veterani Hajduka, Primorca, Solina i MNK Split starsa.