/‘HEROINA’ Otkriveno tko je djevojka čija je reakcija oduševila Splićane nakon što su u velikoj gužvi zapela kola hitne pomoći

‘HEROINA’ Otkriveno tko je djevojka čija je reakcija oduševila Splićane nakon što su u velikoj gužvi zapela kola hitne pomoći

Od ranoga jutra u subotu su u Splitu gužve na cestama, a najgora je situacija bila na izlazima iz Splita te u širem centru grada. 

Zbog velike gužve u subotu ujutro, nešto prije devet sati, dogodila se pomalo dramatična situacija u Zvonimirovoj ulici u Splitu. Naime, zbog velike gužve vozilo hitne pomoći pod sirenama i rotacijama jedva se “probilo” kroz ulicu.

“Život mi se okrenija. Hitna ne može proć, pa ovo je nevjerojatno, život je nekome u pitanju”, kazala je za Dalmaciju Danas čitateljica koja je snimila prolazak vozila hitne kroz Zvonimirovu.

Jedna ženska osoba na kraju je spasila stvar. Izašla je iz svog vozila te je regulirala promet, odnosno nagovarala je vozače da razmaknu svoja vozila u lijevu i desnu stranu kako bi vozilo hitne pomoći. moglo proći.

Oglasila se i glavna akterica priče

26-godišnja Varaždinka Ana, koja je nesvjesno postala heroj za mnoge koji su se našli na raskrižju oglasila se za Slobodnu Dalmaciju.

“Zapeli smo u koloni, ali bez nervoze, na godišnjem smo odmoru i tada smo začuli sirenu ambulantnih kola”, kazala je za medije mlada Varaždinka.

Po zanimanju je medicinska sestra, savršeno joj je jasno koliko je svaka sekunda važna hitnim službama kada idu ili s vraćaju sa zadatka.

“Auta se nisu micala, sve je stajalo na mjestu, a ambulantna su kola zapela u gužvi”, opisala je trenutak ni sada ne smatrajući kako je napravila neki veliki čin već je samo postupila ljudski.

mšm/slobodna dalmacija

Foto: Screenshot