/‘HODAJ, TRČI, BICIKLIRAJ’ Organizira se virtualna utrka za područja ranjena potresom; pomozimo Petrinji, Glini i Sisku

‘HODAJ, TRČI, BICIKLIRAJ’ Organizira se virtualna utrka za područja ranjena potresom; pomozimo Petrinji, Glini i Sisku

Na pogođena područja došli su neumorni volonteri su pokazali kako smo u nevolji uvijek svi zajedno. Osim fizičkih donacija u opremi i potrepštinama te onih novčanih, startale su i različite psihološke podrške i pomoći, ali i mnoge druge humanitarne akcije koje imaju isti cilj – pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Jedna od takvih pomoći je svakako virtualna utrka Rotary kluba Osijek.

Naime, Rotary klub Osijek Josip Juraj Strossmayer s 1. siječnjem 2021. pokrenuo je virtualnu utrku 53za53nju u koju se može prijaviti svatko. Budući da se zbog utjecaja korona virusa fizičke utrke ne održavaju, virtualna utrka znači da svi sudjeluju za isti cilj, ali svatko na svojoj lokaciji. Utrka traje je do 15. siječnja, a discipline su sljedeće:

  • 5,3 km (trčanje)
  • 10 km (biciklizam)
  • 53 km (biciklizam)

Nakon istrčanih ili odvoženih kilometara, svoj rezultat koji ste bilježili putem odabrane aplikacije prijavljujete online i po završetku utrke bit ćete rangirani. Vodič za prijavu rezultata možete provjeriti OVDJE.
Bilo da ste trkač ili biciklist rekreativac, vaši se rezultati broje

Donacija iznosi 53,00 kune (a po izboru može se izvršiti i veća uplata). Uplatnice su generirane odmah nakon prijave pored Imena i Prezimena. Račun je multivalutni, moguće su uplate u eurima i dolarima SWIFT za inozemne uplate je PBZGHR2X. Prilikom prijave se automatski dodjeljuje virtualni startni broj.

Cjelokupni iznos bit će uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku, Glini i okolici. Sav angažman i troškove akcije snosi Rotary klub.

Startni paket donosi:

  1. Digitalni startni broj kojega je moguće isprintati
  2. Digitalnu zahvalnicu po završetku utrke

Sve važne informacije vezane za utrku možete pratiti i na Facebooku te Instagramu.

bl

Foto: Unsplash ilustracija