/‘HVALEVRIJEDNA GESTA’ U sklopu niza humanitarnih akcija organizirano besplatno šišanje korisnika Pučke kuhinje na Svetom Duhu

‘HVALEVRIJEDNA GESTA’ U sklopu niza humanitarnih akcija organizirano besplatno šišanje korisnika Pučke kuhinje na Svetom Duhu

U sklopu niza humanitarnih akcija koje su organizirali mladi župe sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u ponedjeljak, 29. ožujka, provedena je akcija besplatnog šišanja korisnika Pučke kuhinje.

Duhovno duhovite večeri koje u župi sv. Antuna organizira franjevac fra Stjepan Brčina, zajedno s timom Evangelizacijske zajednice okuplja veliki broj mladih koji su u sklopu niza humanitarnih akcija organizirali i besplatno šišanje za korisnike Pučke kuhinje.

Fra Stjepan Brčina se na svojem Instagram profilu zahvalio volonterima. “Hvala svim frizerima koji su volontirali danas i  besplatno šišali naše korisnike”, napisao je.

Portal Generacija u više navrata pisao je o raznim humanitarnim aktivnostima u sklopu Pučke kuhinje na Svetom Duhu, a posljednji put, između ostalog, razgovarali smo s voditeljem fra Vladimirom Vidovićem koji nam je rekao kako broj korisnika kuhinje apsolutno raste. “Imamo povećanje za 100 obroka u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Uzroci su različiti, ali pandemija i potres, očito čine svoje”, rekao je tada fra Vladimir. 

Bjonda Lučić

Foto: Instagram