/Rakitić dobio unikatan poklon u znak zahvalnosti

Rakitić dobio unikatan poklon u znak zahvalnosti

Udruga ‘Veliko srce malom srcu’ putem društvenih mreža zahvalila se našem nogometnom reprezentativcu Ivanu Rakitiću za sudjelovanje u njihovoj humanitarnoj akciji kojom je prikupljeno više od 50.000 kuna. Budući da je Rakitić Udruzi donirao loptu s potpisima nogometaša Barcelone, na njegov prag stigao je sličan poklon!

“Ovaj put Ivan Rakitić je dobio od nas loptu! Uspomena kao znak zahvale za sudjelovanje u humanitarnoj nogometnoj aukciji u organizaciji naše Udruge ovoga vatrenog ljeta. Lopta s izrađenim velikim i malim srcem autorsko je djelo našeg člana Matije Kozića kojemu smo zahvalni i na ovom divnom djelu”, objavila je Udruga na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, na inicijativu udruge ‘Veliko srce malom srcu’ Rakitić je na lopti prikupio potpise Barceloninih nogometaša. Lopta je na aukciji prodana za 50.000 kuna, a njezin vlasnik dodatno je uplatio još 25.000 kuna.

Prikupljeni novac otišao je u prave ruke – za liječenje djece. Riječka dječja bolnica Kantrida tako od od četvrtka ima monitor vitalnih funkcija s mjerenjem invazivnog tlaka, monitor vitalnih funkcija i četiri pulsna oksimetra.

mšm/FB