/Koncert ‘Neka bude jednako’ za djecu s teškoćama

Koncert ‘Neka bude jednako’ za djecu s teškoćama

Studenti i srednjoškolci okupljeni u humanitarnoj organizaciji LEO Distrikt 126 – Hrvatska imaju za cilj pomagati potrebitima u društvu, a ove godine pružaju pomoć djeci s teškoćama u razvoju. Tim povodom organiziraju koji će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u subotu 15. prosinca u 20 sati. Iza koncerta stoji preko 80 mladih ljudi iz pet gradova Hrvatske.

Leići, kako glasi naziv za članove LEO klubova, odnosno pomlatka Lions klubova, organiziraju već drugu godinu zaredom ovu hvalevrijednu akciju. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su kupnji didaktičke opreme, komunikacijskih pomagala i potrebnih materijala, koji će omogućiti Centru za autizam Zagreb i Udruzi sindrom Down Zagreb poboljšanje kvalitete pruženih usluga.

Samu akciju uljepšava i činjenica da koncert poprima i međunarodnu podršku, s obzirom na to da u Zagreb dolazi čak 40 mladih Leića iz Slovenije, Srbije i Makedonije, koji će podržati humanitarnu akciju LEO Distrikta Hrvatske.

Na koncertu će nastupati: Filip Pintar, mladi pjevač i autor, Petra Antolić, pjevačica i kantautorica, koja iza sebe ima album duhovne glazbe „Ti me vodiš u svitanje“ te Ženski vokalni sastav Rezonanca koji čine bivše i sadašnje studentice FER-a.

Za instrumentalni dio glazbenog programa zaduženi su Diego Vitasović na harmonici te Ivan i Divna Šimatović na gitarama. Poslije koncerta svi prisutni moći će uživati u domjenku te se upoznati s glazbenicima, organizatorima i korisnicima sredstava humanitarne akcije.

Ulaznice, na dan koncerta, mogu se kupiti na ulazu fakulteta po cijeni od 50 kuna, odnosno po cijeni od 30 kuna za mlađe od 30 godina. Ako želite podržati humanitarnu akciju svojom donacijom, uplata se može izvršiti na račun akcije: HR65 2340 0091 1109 7759 8.

mšm

Foto: FB