/‘MALI DOM’ Emotivna poruka Hrvatskoj iz daleke Afrike: Mi znamo što znači biti ovisan o tuđoj pomoći, u našim ste mislima i molitvama

‘MALI DOM’ Emotivna poruka Hrvatskoj iz daleke Afrike: Mi znamo što znači biti ovisan o tuđoj pomoći, u našim ste mislima i molitvama

Fra Miro Babić hrvatski je misionar, svećenik franjevac Bosne Srebrene i član Provincije sv. Franje u istočnoj Africi, ravnatelj sirotišta Mali dom u Keniji. Portal Generacije više puta pisao je o ovom hrvatskom misionaru, kao i o sirotištu, a brojni su Hrvati koji rado pomažu rad ove plemenite institucije.

Nakon razornog potresa koji je pogodio našu domovinu, područje Petrinje, Gline, Siska, ali i Zagreba i okolice, Hrvatska se našla u teškoj situaciji. Ovoga puta Mali dom i fra Miro poslalali su emotivnu poruku podrške nastradaloj domovini.

“Mi dobro znamo što znači biti ovisan o tuđoj dobroti i pomoći. Mi znamo što znači biti siroče, izgubiti dijete, ostati bez kuće, ne imati ništa. Stoga od svega srca iz daleke Afrike izražavamo solidarnost i podršku dragim ljudima u Petrinji, Glini, Sisku i svim krajevima pogođenima razornim potresom. U našim ste mislima i molitvama. Mi znamo i da nakon svake nevolje dolazi veliko dobro. Tomu se, zajedno s vama, i nadamo.

Dragi prijatelji Maloga doma, dio svoje ljubavi i podrške ovih dana podijelite i postradalima od potresa. Ljubav Božja bila sa svima nama!

fra Miro i djeca iz Malog doma”, stoji u objavi.

Bjonda Lučić

Foto: Unsplash/ilustracija