/‘MARIJINI OBROCI’ Pokrenuta božićna kampanja u kojoj možete darivati svoje voljene, ali i osigurati obrok siromašnoj djeci

‘MARIJINI OBROCI’ Pokrenuta božićna kampanja u kojoj možete darivati svoje voljene, ali i osigurati obrok siromašnoj djeci

Portal Generacija.hr već je pisao o Marijinim obrocima i humanitarnim akcijama koje provode, a posljednja se naravno, tiče Božića. Blagdani pred nama zasigurno će izgledati nešto drugačije nego prijašnjih godina, no uz Marijine obroke ovaj Božić možete darivati svoje voljene, a istovremeno pružiti obrok najsiromašnijoj djeci na mjestu njihovog obrazovanja.

U posljednjoj objavi na Facebooku objavili su post s naslovom “Raskititite bor za Marijine obroke” pa smo provjerili o čemu je riječ.

Facebook Marijini obroci

“U pitanju je naša mini akcija u sklopu velike božićne kampanje ‘Love to live – Live to love’. Okitili smo bor, a jedna udruga iz Zadra nam je napravila anđelčiće s porukama. Ujedno, pod borom su predmeti iz naše nove kampanje pa tako ovdje možete naći majice s kapuljačom, boce za vodu, pakete bilježnica, podloške… Kampanju je radio grafički dizajner Miro Tomić, slikarica Vjera Reiser nam je darovala sliku ‘Sveta obitelj’ za ovu kampanju”, rekla je Renata Planinić, suosnivačica i volonterka Marijinih obroka.

Svatko tko želi sudjelovati u ovoj kampanji ili pak mini akciji može doći u
Info centar Zagreb u Ilici 29 i za donaciju izabrati svog anđela za bor ili neki drugi od ponuđenih predmeta. Donaciju uplate na naš račun ili ako netko to ne može, može ostaviti novac u našu kasicu.

Na stranicama Marijini obroci možete i online izabrati ponuđene predmete, označiti ih u ponuđenom obrascu i ispuniti sve potrebne podatke kako biste sudjelovali u ovoj božićnoj kampanji.

Bjonda Lučić

Foto: Facebook Marijini obroci