/Miletić ukazao na apsurd: Invalidu dodijelili stan ispred kojega je 41 stepenica; mjesečno prima 1500 kuna!

Miletić ukazao na apsurd: Invalidu dodijelili stan ispred kojega je 41 stepenica; mjesečno prima 1500 kuna!

Mostov saborski zastupnik i vjeroučitelj Marin Miletić koji se u studenom borio za veće plaće u obrazovanju ukazao je na veliki propust riječkog gradonačelnika, SDP-ova Vojka Obersnela.

Naime, Senad Bubahmetović je 100-postotni invalid kojem je Obersnel dodijelio stan kojeg prethodi čak 41 stepenica.

Tu priči nije kraj. Bubahmetoviću su amputirane obje noge, a mjesečno je primao 600 kuna s kojim je morao preživljavati. Tek nedavno, odobreno mu je 1500 kuna jer se radi o teškom obliku invalidnosti. Ipak, ako se proteze kojima bi hodao pokažu kao funkcionalne, ponovno će mu davati 600 kuna.

“Senad Bubahmetović ne može plaćati komunalije za stan jer ima primanja od par stotina kuna mjesečno! Neka se nadležni pobrinu za ovog čovjeka! Vlast, od najviše do lokalne, se mora prema svojim građanima ponašati kao majka, a ne kao zločesta maćeha! Dosta je više tih bahatih političara koji se naroda sjete mjesec dana prije izbora, a onda tijekom svega ostalog vremena neka taj narod pati. Molim sve medije da se uključe u ovu priču. Da osobno posjete Senada Bubahmetovića i hrvatskoj javnosti pokažu apsurd ove situacije”, poručio je Miletić.

mšm

Foto: Facebook