/Modrić odgovorio djevojčici Seleni i poslao joj dres!

Modrić odgovorio djevojčici Seleni i poslao joj dres!

Kapetan Vatrenih Luka Modrić odgovorio je na pismo djevojčice Selene (5) koja boluje od akutne limfoblastične leukemije, a posljednjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji. Pismo su podijelili brojni portali i novine, a došlo je i do Modrića koji je na dirljiv način poručio hrabroj djevojčici da navija za nju!

Njezina majka Iva Funtek putem društvenih mreža podijelila je Selenino pismo Luki Modriću, u kojem djevojčica poručuje kako je upravo Luka njen najdraži igrač.

“Ona se zove Selena ima 5 godina i boluje od akutne limfoblastične leukemije sa trenutačnom remisijom od prije 6 mjeseci. Selena je divna i hrabra djevojčica puna života i obožava Vatrene, a najviše @Luka Modrić kojem je i napisala pismo. Molim vas dijelite objavu s nadom da će doći do Luke. Ona samo želi njegov odgovor. Hvala“, napisala je Selenina majka na svom Facebook profilu.

Modrić je Seleni uz odgovor poslao i dres reprezentacije, a Hrvatski nogometni savez dodao je i navijačke suvenire.

“Kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu”, napisao je Modrić u svom pismu.

Vatreni i HNS pridružuju se kapetanu reprezentacije u želji da se Selena nastavi uspješno boriti protiv bolesti.

“Draga Selena, hvala ti na pismu podrške kapetanu Luki Modriću i hrvatskoj reprezentaciji. Luka ti šalje odgovor i dres, a Vatreni i HNS žele ti sve najbolje u borbi protiv bolesti”, stoji na Facebook stranici Hrvatskog nogometnog saveza. 

Oduševljena majka

Objavu je odmah s oduševljenjem na svom Facebook profilu podijelila majka djevojčice, koja se zahvalila HNS-u i posebno kapetanu Luki Modriću, ali i svima koji su podijelili njezinu objavu.

“Hvala Hrvatski nogometni savez hvala kapetanu Luka Modrić!
Hvala svima sto ste dijelili, hvala portalima, novinama, hvala Luka što si Čovjek s velikim Č!
Znala sam da ću uspjeti. Hvala ti!!! Monika Brunjaji za Selenu!”, napisala je majka.

mšm/FB